Restoran Lazaret na Ošljaku,
Vaše mjesto za bijeg od svakodnevice.

Na samo 10 minuta vožnje brodom od Zadra možete uživati u vrhunskoj hrani na najmanjem naseljenom otoku na Jadranu.

Otvaramo 1. Svibnja!

Restoran Lazaret na Ošljaku,
Vaše mjesto za bijeg od svakodnevice.

Na samo 10 minuta vožnje brodom od Zadra možete uživati u vrhunskoj hrani na najmanjem naseljenom otoku na Jadranu.

Otvaramo 1. Svibnja!

Restoran Lazaret na Ošljaku,
Vaše mjesto za bijeg od svakodnevice.

Na samo 10 minuta vožnje brodom od Zadra možete uživati u vrhunskoj hrani na najmanjem naseljenom otoku na Jadranu.

Otvaramo 1. Svibnja!

Restoran Lazaret – doživljaj o kojem ćete pričati

Kada ste zadnji put uistinu uzeli predah od obaveza? Bili nedostupni. Uživali u sadašnjem trenutku. Jednostavno, bili opušteni. Dobro došli u restoran Lazaret na otoku Ošljaku! Vaše mjesto za bijeg od svakodnevice.

Posjetite otok Ošljak, i sami postanite otočanin. Prepustite se opuštenom ritmu života na otoku. Prigrlite otočku filozofiju uživanja u malim stvarima koje čini život boljim – ukusnoj hrani, dobrom vinu i ugodnom društvu.

Restoran Lazaret – doživljaj o kojem ćete pričati

Kada ste zadnji put uistinu uzeli predah od obaveza? Bili nedostupni. Uživali u sadašnjem trenutku. Jednostavno, bili opušteni. Dobro došli u restoran Lazaret na otoku Ošljaku! Vaše mjesto za bijeg od svakodnevice.

Posjetite otok Ošljak, i sami postanite otočanin. Prepustite se opuštenom ritmu života na otoku. Prigrlite otočku filozofiju uživanja u malim stvarima koje čini život boljim – ukusnoj hrani, dobrom vinu i ugodnom društvu.

U restoranu Lazaret svako jelo oslikava dio priče o Dalmaciji i ovom otoku. O ljudima, o tradiciji i povijesti. Iako ćete možda prepoznati tradicionalne okuse Mediterana, iznenadit ćemo Vas neuobičajenim kombinacijama namirnica i njihovom drugačijom teksturom.

U restoranu Lazaret svako jelo oslikava dio priče o Dalmaciji i ovom otoku. O ljudima, o tradiciji i povijesti. Iako ćete možda prepoznati tradicionalne okuse Mediterana, iznenadit ćemo Vas neuobičajenim kombinacijama namirnica i njihovom drugačijom teksturom.

Rezervirajte na vrijeme

Budući da se nalazimo na otoku moramo paziti na naše kapacitete pa vas savjetujemo da napravite rezervaciju na vrijeme. Slobodno se informirajte putem emaila, Instagrama ili telefona.

Lazaret chef Vladimir Bardžić

Lazaret chef Vladimir Bardžić

Lazaret chef Vladimir Bardžić

"U restoranu Lazaret prvi puta u svojoj karijeri imam potpuno odriješene ruke u kreiranju jelovnika i prezentaciji jela. Prigrlio sam tradiciju. U ponudi će biti jela poput salate od hobotnice i pašticade, no, s mojim potpisom, na moderniji način. "

"Želim gostima predstaviti molekularnu gastronomiju. Spajanje nespojivog, inovativne tehnike obrade namirnica što za rezultat daje eksploziju okusa."

O našem otoku

Boravak u našem restoranu odlična je prilika da bolje upoznate najmanji naseljeni otok na Jadranu – otok Ošljak. Otok je mirna oaza za ljubitelje prirode nadomak Zadru. Iako malen površinom, otok krije bogatu povijest. Možda ćete čuti da Ošljak lokalno stanovništvo naziva Lazaret. Ime Lazaret dobio je u 17. stoljeću kada je služio kao karantena za zadarsko područje. To ime i danas je zadržano u govoru.

Kako do nas?

– BROD LAZARET

Ukrcajte se u Zadru (Uvala Foša) ili u Preku na otoku Ugljanu i povest ćemo Vas na jedinstveni doživljaj odmora o kojem ćete htjeti pričati baš svima. Udaljen samo kratku vožnju brodom od urbane sredine.

– JADROLINIJA

Trajekt na otok Ošljak pristaje 4 puta dnevno. Polazak je iz luke Gaženica ili iz mjesta Preko. Cijena pojedinačne karte je 2,52 eura po osobi.

Rezervirajte na vrijeme

Budući da se nalazimo na otoku moramo paziti na naše kapacitete pa vas savjetujemo da napravite rezervaciju na vrijeme. Slobodno se informirajte putem emaila, Instagrama ili telefona.

Lazaret chef Vladimir Bardžić

Loading...

Temperatura:

Loading...

Brzina vjetra:

Loading...

Zalazak sunca:

Loading...

Trenutno vrijeme:

U restoranu Lazaret prvi puta u svojoj karijeri imam potpuno odriješene ruke u kreiranju jelovnika i prezentaciji jela. Prigrlio sam tradiciju. U ponudi će biti jela poput salate od hobotnice i pašticade, no, s mojim potpisom, na moderniji način.

Želim gostima predstaviti molekularnu gastronomiju. Spajanje nespojivog, inovativne tehnike obrade namirnica što za rezultat daje eksploziju okusa.

Želim gostima predstaviti molekularnu gastronomiju. Spajanje nespojivog, inovativne tehnike obrade namirnica što za rezultat daje eksploziju okusa.

O našem otoku

Boravak u našem restoranu odlična je prilika da bolje upoznate najmanji naseljeni otok na Jadranu – otok Ošljak. Otok je mirna oaza za ljubitelje prirode nadomak Zadru. Iako malen površinom, otok krije bogatu povijest. Možda ćete čuti da Ošljak lokalno stanovništvo naziva Lazaret. Ime Lazaret dobio je u 17. stoljeću kada je služio kao karantena za zadarsko područje. To ime i danas je zadržano u govoru.

Kako do nas?

– BROD LAZARET

Ukrcajte se u Zadru (Uvala Foša) ili u Preku na otoku Ugljanu i povest ćemo Vas na jedinstveni doživljaj odmora o kojem ćete htjeti pričati baš svima. Udaljen samo kratku vožnju brodom od urbane sredine.

– JADROLINIJA

Trajekt na otok Ošljak pristaje 4 puta dnevno. Polazak je iz luke Gaženica ili iz mjesta Preko. Cijena pojedinačne karte je 2,52 eura po osobi.

Kontaktirajte nas!

Budući da se nalazimo na otoku moramo paziti na naše kapacitete pa vas savjetujemo da napravite rezervirate na vrijeme.

Kontaktirajte nas!

Budući da se nalazimo na otoku moramo paziti na naše kapacitete pa vas savjetujemo da napravite rezervirate na vrijeme.

Kontaktirajte nas!

Budući da se nalazimo na otoku moramo paziti na naše kapacitete pa vas savjetujemo da napravite rezervirate na vrijeme.

Zapratite nas na Instagramu

Zapratite nas na Instagramu